Lada frigorifica Whirlpool WHM3111 FO : Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Whirlpool WHM3111 FO este o lada frigorifica spatioasa ce asigura conditiile necesare pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Poate fi o varianta interesanta, insa mai intai de toate, v-as propune sa aflati mai multe informatii utile despre produs.

Lada frigorifica Whirlpool WHM3111 FO pune la dispozitie o capacitate generoasa de 312 litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti adauga pachete mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Bineinteles, puteti renunta la ele detasandu-le usor daca nu va sunt necesare in permanenta. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 312 litri.

Whirlpool WHM3111 FO cosuri

Verifica oferta de pret actuala!

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ asigurand un consum energetic rezonabil. In plus, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 278 kWh.

Tehnologia Frost out cu care a fost dotata lada presupune reducerea formarii ghetii in interiorul aparatului, pentru ca utilizatorul sa nu mai fie nevoit sa dezghete foarte des lada. Aceasta implica respiratia naturala a cavitatii datorita fluxului de aer special, dar si a unui compresor, astfel incat congelatorul sa ramana mereu uscat, iar umiditatea si aerul umed sa fie depozitate separat. Prin urmare, putem preveni formarea ghetii in proportie de pana la 55%.

O alta functie interesanta si foarte utila este cea de inghetare rapida care permite, practic, setarea congelatorului cu pana la 10 grade Celsius mai putin astfel incat alimentele cumparate recent sa fie inghetate mai rapid. In plus, temperatura din interior poate fi reglata cu foarte mare usurinta prin intermediul termostatului ajustabil, amplasat in partea dreapta jos.

Pentru o buna vizibilitate interna, a fost implementat, desigur, si sistemul de iluminare.

Whirlpool WHM3111 FO interior

Descopera si alta oferta de pret!

Totodata, se poate lauda si la capitolul autonomie, ajungand pana la 45 de ore. Astfel, in tot acest timp, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Este silentioasa, nu produce mult zgomot, nivelul maxim fiind de doar 42 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 118 cm latime, 91.6 cm inaltime si 69.8 cm adancime, avand o greutate de 40.1 kg.

Merita cumparata lada frigorifica Whirlpool WHM3111 FO? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Whirlpool WHM3111 FO este un model foarte bine gandit si construit, ce asigura o racire eficienta alimentelor si o capacitate generoasa. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta declarand ca aparatul isi face treaba exact asa cum promite. Este spatioasa, silentioasa si raceste rapid si eficient alimentele introduse in interior. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna, pe care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WHM3111 FO

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Consum

9.0/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Tehnologie Frost Out
  • Inghetare rapida
  • Autonomie mare si functionare silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu