Lada frigorifica Heinner HCF-380NHA+ : Review si Pareri obiective

0
(0)

Loading

Heinner HCF-380NHA+ este o lada frigorifica spatioasa, in interiorul careia puteti depozita o cantitate generoasa de alimente oferind cele mai bune conditii. Poate fi o alternativa foarte buna de luat in considerare, insa mai multe detalii vom dezbate in acest material.

Lada frigorifica Heinner HCF-380NHA+ pune la dispozitia utilizatorului o capacitate generoasa de 380 de litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti introduce pachete mai mici.  Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 25 de kg.

Heinner HCF-380NHA+ interiorVerifica oferta de pret actuala!

Modelul in discutie este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand astfel un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 313 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata cu foarte mare usurinta prin intermediul termostatului reglabil amplasat in interiorul aparatului. De asemenea, aparatul beneficiaza si de functia de congelare rapida ce ajuta la congelarea rapida a alimentelor proaspete. In plus, dispay-ul este rezistent la apa, fiind prevazut cu o protectie suplimentara.

Pentru o buna vizbilitate interioara a fost prevazuta si cu sistem de iluminare LED. Este si foarte usor de mutat dintr-un loc in altul datorita rotilor din dotare. Mai mult decat atat, pentru mai multa siguranta, lada a fost prevazuta si cu yala ce permite incuiarea acesteia.

Un alt aspect interesant se refera la faptul ca lada poate fi folosita si in incaperi neincalzite, insa temperatura nu trebuie totusi sub -15 grade Celsius.

Pe de alta parte, se poate lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 40 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, puteti sta linstiti, fiindca in tot acest timp alimentele se vor pastra in siguranta.

Dimensiunile lazii sunt de 130 cm latime, 85 cm inaltime si 70.5 cm adancime, avand o greutate de 47 de kg.

Descopera si alta oferta de pret!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-380NHA+? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-380NHA+ poate fi o varianta foarte buna, fara indoiala, ce asigura o inghetare eficienta alimentelor, dar si foarte mult spatiu. Cumparatorii actuali s-au aratat foarte multumiti de achizitia facuta si sustin ca lada frigorifica Heinner functioneaza perfect. Este foarte spatioasa, congeleaza rapid alimentele si nu le-a creat niciun fel de probleme. Cu siguranta au facut cea mai buna alegere pentru ei si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-380NHA+

9.7

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Consum

9.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Congelare rapida
  • Roti transport, Yala de incuiat
  • Autonomie mare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu