Lada frigorifica Arctic AHO20P40 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

In lumea electrocasnicelor, eficienta si performanta sunt criterii esentiale pentru consumatori, iar lada frigorifica Arctic AHO20P40 se remarca prin caracteristicile sale avansate si designul compact. Cu o capacitate generoasa de 198 litri si numeroase functii inovatoare, aceasta lada frigorifica se adreseaza atat gospodariilor mici, cat si celor mai mari.

Clasa energetica E a lazii frigorifice Arctic AHO20P40 demonstreaza angajamentul producatorului fata de eficienta energetica. Cu un consum anual de doar 200 kWh, aceasta lada frigorifica reuseste sa ofere o performanta de incredere, contribuind in acelasi timp la reducerea impactului asupra mediului.

Unul dintre aspectele definitorii ale acestei lazi frigorifice este izolatia sa densa, care asigura o conservare optima a temperaturii interne. Aceasta caracteristica nu doar contribuie la mentinerea alimentelor la o temperatura corespunzatoare, ci si la eficienta energetica sporita.

Cu o impresionanta capacitate de congelare de 10 kg in 24 de ore, lada frigorifica Arctic AHO20P40 se dovedeste a fi un partener de incredere pentru pastrarea alimentelor proaspete. In plus, autonomia fara curent de 22 de ore asigura ca alimentele sunt in conditii optime chiar si in situatii de intrerupere a energiei electrice.

Practic si functional, cosul metalic detasabil faciliteaza organizarea alimentelor in interiorul lazii frigorifice. Functia Fast Freeze adauga o doza de versatilitate, permitand congelarea rapida a alimentelor proaspete, mentinandu-le astfel calitatile nutritive si gustul autentic.

Cu un termostat reglabil, utilizatorii au posibilitatea de a ajusta temperatura in functie de necesitatile lor specifice. Aceasta caracteristica ofera un control personalizat asupra mediului interior al lazii frigorifice, asigurand mentinerea optima a calitatii alimentelor stocate.

Cu un nivel de zgomot de doar 40 dB, lada frigorifica in discutie este extrem de silentioasa, contribuind astfel la un mediu mai confortabil in locuinta. Aceasta caracteristica este esentiala, mai ales in spatiile in care se acorda o atentie deosebita confortului si linistii.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 90.5 cm latime, 84.5 cm inaltime si 54.5 cm adancime, avand o greutate de 31 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Arctic AHO20P40 ? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica Arctic AHO20P40 se impune ca o optiune atractiva pentru cei care cauta un electrocasnic eficient energetic, versatil si cu performante remarcabile. Cu un design compact, functii utile si un accent pe eficienta, aceasta lada frigorifica ofera o solutie optima pentru pastrarea alimentelor in conditii ideale, in timp ce minimizeaza impactul asupra mediului si asigura un consum redus de energie. Cumparatorii sunt multumiti de modul de operare al acestei lazi si sustin ca mentine foarte bine alimentele depozitate in interiorul sau. Sunt de parere ca au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic AHO20P40

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Consum

9.6/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie Fast Freezing
  • Eficienta energetica
  • Autonomie buna
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu