Lada frigorifica Heinner HCF-N98A+ : Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Heinner HCF-N98A+ este o lada frigorifica mai mica, dar care iti poate suplimenta spatiul de depozitare al alimentelor, pentru a se mentine in cele mai bune conditii. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Lada frigorifica Heinner HCF-N98A+ este prevazuta cu o capacitate de 95 litri si prezinta un cos metalic ce permite depozitarea pachetelor de mici dimensiuni pentru a nu se pierde printre cele mai mari. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge pana la 9.5 kg.

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 168 kWh.

Temperatura din interior poate fi reglata cu usurinta prin intermediul termostatului reglabil amplasat in partea dreapta de jos. Totodata, ofera o autonomie destul de buna, ajungand la 24 de ore. Astfel, in cazul in care se intrerupe alimentarea cu energie electrica, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

In plus, presupune un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 53.6 cm latime, 84.2 cm inaltime si 55.7 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-N98A+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-N98A+ poate fi o varianta buna pentru a suplimenta spatiul congelatorului oferind conditiile optime pentru ca alimentele sa se poata pastra proaspete mai mult timp. Cumparatorii actuali au declarat ca lada isi face treaba excelent, raceste foarte bine si nu produce mult zgomot. De asemenea, nu este  nici foarte voluminoasa, ceea ce inseamna ca incape fara probleme si in spatii mai restranse. Din punctul lor de vedere, este exact ceea ce aveau nevoie, motiv pentru care au recomandat-o mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-N98A+

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.4/10

Consum

9.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functionare silentioasa
  • Termostat reglabil
  • Autonomie de 24 de ore

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu