Lada frigorifica Heinner HCF-M200EA++ : Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Heinner HCF-M200EA++ este o varianta interesanta, destul de spatioasa si foarte economica, ideala pentru cei ce au nevoie de mai mult spatiu pentru congelarea alimentelor. Prin urmare, va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Heinner HCF-M200EA++ pune la dispozitie o capacitate de 200 de litri si este prevazuta cu un cos metalic, unde puteti depozita pachete mai mici pentru a nu se mai pierde printre cele mari. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 9 kg.

Heinner HCF-M200EA++ interior

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la doar 173 kWh.

Poate fi controlata temperatura interioara foarte usor prin intermediul display-ului localizat pe manerul aparatului. Totodata, beneficiaza de functia de congelare rapida ce permite congelarea in timp util a alimentelor recent cumparate. In plus, si de o functie pe care nu o regasim foarte des la lazile frigorifice si anume child lock ce presupune blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior. De asemenea, este prezent si un sistem prin care vei fi avertizat in momentul in care temperatura din interior creste incat ar putea sa puna in pericol alimentele aflate in interior.

Heinner HCF-M200EA++ display

Heinner HCF-M200EA++ poate fi amplasata fara probleme chiar si in incaperi neincalzite, insa trebuie sa aveti in vedere ca temperatura sa nu scada totusi sub -15 grade Celsius.  Partea si mai interesanta este ca beneficiaza de yala ceea ce ofera si mai multa siguranta produselor depozitate in interior fiindca puteti incuia.

In acelasi timp, reuseste sa ramana un aparat silentios, inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 94.5 cm latime, 85 cm inaltime si 69.6 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-M200EA++? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-M200EA++ poate fi o alegere foarte inspirata ce asigura cele mai bune conditii de depozitare a alimentelor, dar si siguranta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs declarand ca functioneaza foarte bine, racind excelent alimentele. Sustin ca este destul de spatioasa, silentioasa, economica, fiind extrem de incantati de faptul ca o pot incuia pentru ca cei mici sa nu poata umbla la ea. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care au recomandat-o si altor persoane si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-M200EA++

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Consum

9.5/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Blocare acces copii
  • Display LED, Congelare rapida
  • Alarma temperatura ridicata
  • Eficienta energetica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu