Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ : Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ este o varianta spatioasa si eficienta, ideala pentru a depozita in deplina siguranta alimentele. Va invitam sa urmariti in continuare acest review pentru a afla mai multe informatii utile despre produs!

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ pune la dispozitie o capacitate de 200 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita pachetele mai mici. In acelasi timp, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15.5 kg.

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand astfel un consum enegetic rezonabil. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 222 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata foarte usor cu ajutorul termostatului amplasat in partea dreapta jos. Totodata, functia de congelare rapida permite inghetarea in timp scurt a alimentelor recent cumparate.

Aparatul poate fi amplasat in orice fel de incapere, fie ea si neincalzita, intrucat poate rezista la temperaturi de pana la -15 grade Celsius. Mai mult decat atat, display-ul acestuia este rezistent la apa, fiind prevazut cu o protectie suplimentara.

Se poata lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 30 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra proaspete in tot acest timp.

Mai mult decat atat, Heinner HCF-205NHA+ poate fi mutata usor dintr-un loc in altul cu ajutorul rolelor din dotare. In plus, este si foarte silentioasa, inregistrand maxim 42 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice Heinner sunt de 91 cm latime, 84.6 cm inaltime si 55.5 adancime, avand o greutate de 34 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-205NHA+ este o lada frigorifica foarte buna, ce poate constitui o alternativa inspirata pentru orice utilizator. Clientii actuali au declarat ca lada functioenaza excelent conform asteptarilor sale, este foarte spatioasa si silentioasa. Nu au ce sa ii reproseze intrucat isi face treaba cat se poate de bine, motiv pentru care au recomandat-o mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-205NHA+

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Congelare rapida, Termostat reglabil
  • Silentioasa
  • Role transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu