Lada frigorifica Heinner HCF-306A+ : Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Heinner HCF-306A+ este o lada frigorifica foarte incapatoare ce poate congela o cantitate generoasa de alimente, constituind o alternativa interesanta. Inaitne de a lua o decizie, va invitam sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Lada frigorifica Heinner HCF-306A+ pune la dispozitia utilizatorului o capacitate mare de 306 litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde sa puteti depozita pachetele mai mici.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 276 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata foarte usor cu ajutorul termostatului amplasat in partea dreapta jos. In plus, se poate lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 24 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Lada Heinner poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul datorita rotilor de transport din dotare. Totodata, este destul de silentioasa, inregistrand maxim 45 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 67 cm, 112.5 cm inaltime si 83 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-306A+? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-306A+ poate fi o varianta buna de luat in calcul, ce ofera o capacitate generoasa si conditii optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Actualii cumparatori au declarat ca, din punctul lor de vedere, este un produs foarte bun, ce ofera un spatiu generos de depozitare a alimentelor, timp in care reuseste sa ramana silentioasa si destul de economica. Reuseste sa le acopere integral nevoile, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Lada frigorifica Heinner HCF-306A+

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt:

9.4

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.4/10

Consum

9.0/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate generoasa
  • Autonomie buna
  • Silentioasa
  • Roti de transport

Pareri Contra

  • Fara iluminare interioara

Lasă un comentariu