Lada frigorifica Liebherr GTP 3656 Premium : Review si Pareri obiective

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Liebherr GTP 3656 Premium este un model net superior din perspectiva performantelor comparativ cu alte modele din aceeasi gama, oferind conditiile necesare pentru ca alimentele sa se pastreze proaspete un timp indelungat.

Lada frigorifica Liebherr GTP 3656 Premium pune la dispozitie o capacitate de 331 litri si este prevazuta cu cinci cosuri metalice unde puteti depozita pachete mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 35 de kg.

Modelul in discutie este incadrat in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand astfel un consum energetic foarte mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anul este de aproximativ 152 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata usor cu ajutorul termostatului amplasat pe maner. De asemenea, functia super frost ajuta la inghetarea rapida a alimentelor recent achizitionate. In plus, beneficiaza si de sistem de avertizare pentru usa deschisa atunci cand exista riscul ca alimentele sa fie puse in pericol.

Liebherr GTP 3656 Premium dispune si de sistem de iluminare pentru o buna vizibilitate asupra alimentelor. In plus, sistemul de protectie pentru copii nu permite celor mici sa umble la aparat.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, ajungand la 68 de ore. In acest interval de timp, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

In acelasi timp, presupune un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 39 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 136.9 cm latime, 91.7 cm inaltime si 80.7 cm adancime, avand o greutate de 67 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Liebherr GTP 3656 Premium? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Liebherr GTP 3656 Premium este un model performant, foarte bine pus la punct din toate punctele de vedere, care isi merita fiecare banut. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca este exact ceea ce aveau nevoie. Este foarte spatioasa, bine organizata si extrem de economica si silentioasa. Nu i-au identificat niciun dezavantaj, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul cat se poate de corect.

Lada frigorifica Liebherr GTP 3656 Premium

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Liebherr GTP 3656 Premium

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Consum

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Extrem de economica
  • Spatioasa
  • Super frost, avertizare usa deschisa, protectie copii
  • Autonomie mare, silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu