Lada frigorifica Heinner HCF-420A+ : Review si Pareri obiective

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Heinner HCF-420A+ este o varianta foarte spatioasa unde puteti depozita cu incredere o cantitate generoasa de alimente pentru a fi pastrata in cele mai bune conditii pentru o perioada mai mare. Poate fi exact produsul de care aveti nevoie, insa mai intai de toate, va propunem sa descoperiti cateva informatii utile in continuare.

Heinner HCF-420A+ pune la dispozitie o capacitate foarte generoasa de 420 de litri si dispune de doua cosuri metalice, unde puteti depozita pachetele mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 26 de kg.

Heinner HCF-420A+ interior

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 332 kWh.

Temperatura din interiorul aparatului poate fi reglata cu usurinta prin intermediul termostatului amplasat in partea dreapta jos. Totodata, se poate lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 47 de ore. Cu alte cuvinte, in cazul in care apare o pana de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Pentru si mai multa siguranta, lada a fost prevazuta cu yala ce permite incuierea ei. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, aceasta poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Heinner HCF-420A+ presupune un mod de functionare silentios, inregistrand in timpul functionarii cel mult 42 dB.

Dimeniunile acesteia sunt de 144.8 cm latime, 58.3 cm inaltime si 72.1 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-420A+? Concluzii & Pareri

Lada Heinner HCF-420A+ poate fi o varianta foarte buna, ce asigura o capacitate generoasa si conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. La randul lor, cumparatorii sustin ca lada isi face treaba foarte bine, in sensul ca raceste eficient toate alimentele depozitate in interior. Este foarte incapatoare, destul de economica si silentioasa, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.Lada frigorifica Heinner HCF-420A+

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-420A+

9.6

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate foarte mare
  • Autonomie mare
  • Silentioasa
  • Yala pentru incuiere

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu