Lada frigorifica Whirlpool WH2010 A+E FO : Review si Sfaturi utile

Loading

Whirlpool WH2010 A+E FO este o lada frigorifica suficient de spatioasa ce asigura o inghetare eficienta alimentelor pentru a se mentine proaspete mai mult timp. Va propunem sa descoperiti  mai multe informatii utile in continuare pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Lada frigorifica Whirlpool WH2010 A+E FO prezinta o capacitate de 202 litri si dispune de un cos metalic unde puteti adauga pachetele mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 14.5 kg.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 223 kWh.

Temperatura din interior poate fi reglata cu ajutorul termostatului reglabil. Totodata, beneficiaza de funcctia de inghetarea rapida ceea ce nseamna setarea congelatorului cu pana la 10 grade Celsius mai putin, pentru a ingheta in timp util alimentele recent cumparate.

Whirlpool WH2010 A+E FO review

Tehnologia al 6-lea simt consta in existenta unor senzori inteligenti care detecteaza cresterile de temperatura si restabilesc conditiile optime de pastrare a alimentelor.

Tehnoloiga frost out reduce formarea ghetii pe peretii aparatului, astfel ca va fi necesara dezghetarea mai rara a aparatului.

Lada presupune si un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 80.6 cm latime, 86.5 cm inaltime si 64.2 cm adancime, avand o greutate de 27.9 kg.

Merita achizitionata lada frigorifica Whirlpool WH2010 A+E FO? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Whirlpool WH2010 A+E FO este o varianta spatioasa si foarte eficienta pe care o puteti alege cu incredere. Cumparatorii sunt extrem de multumiti de ea si declara ca este potrivita si pentru bucatarii mai mici, asa cum este a multora dintre ei. Confirma ca alimentele sunt racite foarte bine, este usor de reglat, silentioasa si incapatoare. Fiindca au fost placut surprinsi de ea, au recomandat-o mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Lada frigorifica Whirlpool WH2010 A+E FO

Review pe scurt: Whirlpool WH2010 A+E FO

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Potrivita si pentru spatii mai mici
  • Tehnologie al 6-lea simt si Frost Out
  • Functie inghetare rapida

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu