Lada frigorifica Samus LS220A+ : Review si Pareri avizate

0
(0)

Loading

Samus LS220A+ este o lada frigorifica spatioasa ce ofera o racire optima alimentelor depozitate in interior, putand constitui o alternativa foarte buna. Mai intai de toate, va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Samus LS220A+ pune la dispozitie o capacitate de 200 de litri si dispune de un cos metalic unde puteti depozita pachete mai mici. Insa, daca nu va este necesar, puteti renunta usor la el.

Samus LS220A+ interior

Totodata, lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de scazut. Conform estimarilor producatilor, lada Samus consuma anual aproximativ 186 kW.

Temperatura din interior poate fi reglata cu usurinta cu ajutorul termostatului reglabil amplasat in partea de jos a aparatului. In plus, aparatul poate fi mutat foarte usor dintr-un loc altul datorita rolelor de transport din dotare.

Samus LS220A+ termostat

Presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand in acest sens doar 45 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 91 cm latime, 84.6 cm inaltime si 55 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Samus LS220A+? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Samus LS220A+ este o varianta spatioasa si eficienta pe care o puteti lua in calcul cu toata increderea. Cumparatorii sustin ca este un aparat de foarte mare folos, spatios si extrem de siletnios. Ingheata foarte bine alimentele, cosul metalic este foarte util fiindca acolo pot aseza pachetele mici pentru a nu se pierde printre cele mari. De asemenea, confirma faptul ca garnitura aparatuilui este destul de buna si nici consumul energetic nu este unul mare. In plus, o pot muta foarte usor datorita rotilor de transport, fara sa fie necesar sa goleasca aparatul. In consecinta, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Lada frigorifica Samus LS220A+

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samus LS220A+

9.4

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.4/10

Consum

9.0/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Termostat reglabil
  • Roti transport
  • Functionare silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu