Lada frigorifica Heinner HCF-251NHA+ : Review si Pareri obiective

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Heinner HCF-251NHA+ este o varianta spatioasa ce reuseste sa raceasca foarte bine alimentele depozitate in interior. In plus, este usor de transportat si de reglat, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Heinner HCF-251NHA+ prezinta o capacitate destul de mare de 251 litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita pachetele de mici dimensiuni. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 13.5 kg.

Lada Heinner este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ asigurand un consum energetic destul de redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 235 kWh.

Temperatura interioara poate fi relgata cu ajutorul termostatului, amplasat in partea de jos a aparatului. Cu ajutorul functiei de congelare rapida, alimentele recent cumparate vor putea fi inghetate in timp util. In plus, aparatul beneficiaza de tehnologie ce permtie functionarea si la temperaturi mai mici, pana la -15 grade Celsius.

Pentru o buna vizibilitate asupra continutului, a fost implementat sistemul de iluminare LED. Totodata, pe maner se afla o yala ce permite incuierea lazii, pentru un plus de protectie. Gratie rolelor de transport din dotare, poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Mai mult decat atat, este si foarte silentioasa, inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 95.4 cm latime, 84.5 cm inaltime si 61.6 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-251NHA+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-251NHA+ este o varianta buna ce asigura o inghetare rapida si eficienta a alimentelor pentru a isi mentine proprietatile mai mult timp. Cumparatorii sustin ca aparatul functioneaza excelent, capacitatea fiind suficient de mare. De asemenea, apreciaza faptul ca pot incuia aparatul, dar si prezenta rolelor de transport ce il fac usor de  mutat. Recomanda mai departe acest produs si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Lada frigorifica Heinner HCF-251NHA+

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-251NHA+

9.2

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.3/10

Consum

9.0/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate suficient de mare
  • Racire rapida, Termostat reglabil
  • Yala incuiat, Role de transport
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu