Lada frigorifica Heinner HCF-205A+ : Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Heinner HCF-205A+ este o lada frigorifica destul de spatioasa, ce asigura o racire eficienta alimentelor. In plus, vine la pachet cu un pret accesibil, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Lada frigorifica Heinner HCF-205A+ pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de 205 litri si dispune de un cos metalic ceea ce va va ajuta sa depozitati mai usor si pachetele mai mari. Daca nu va este neaparat necesar, il puteti detasa cu usurinta. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 15 kg.

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor consumul energetic anual ar fi undeva la 224 kWh.

Temperatura din interiorul aparatul poate fi reglata foarte usor cu ajutorul termostatului din dotare, amplasat in partea dreapta jos. Acesta va ofera o foarte buna precizie pentru a depozita alimentele in cele mia bune conditii.

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de functionare, inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 57.6 cm latime, 94.6 cm inaltime si 82.5 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-205A+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-205A+ este o varianta de lada frigorifica buna, ce asigura o congelare eficienta si rapida alimentelor depozitate in interior. Cumparatorii sunt de parere ca este un produs foarte bun, suficient de spatios pentru nevoile lor, economic, silentios, dar si elegant. Incape o cantitate generoasa de alimente in interior, iar temperatura se regleaza usor. Pana in acest moment chiar nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Lada frigorifica Heinner HCF-205A+

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-205A+

9.3

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.2/10

Consum

9.0/10

Pret

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Silentioasa
  • Capacitate generoasa
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu