Lada frigorifica Heinner HCF-N205A+ : Review si Recomandari

Loading

Lada frigorifica Heinner HCF-N205A este un model destul de spatios si foarte eficient ce reuseste sa raceasca rapid alimentele depozitate in interior. Poate reprezenta o alternativa inspirata, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Heinner HCF-N205A pune la dispozitie o capacitate de 194 de litri si este prevazut cu un cos metalic ce permite depozitarea pachetelor mai mici. Sigur daca nu va este necesar il puteti detasa usor si atasa doar ca va trebuie. In acelasi timp, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15 kg.

Aparatul este incadra tin clasa de eficienta energetica A+ asigurand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 219 kWh.

Aparatul permite controlarea facila a temperaturii interioare folosind termostatul ajustabil amplasat in partea dreapta jos. Astfel veti putea avea controlul asupra conditiilor in care se afla alimentele depozitate in interior.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 32 de ore. In cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta in tot acest timp.

Este un model foarte silentios al carui nivel de zgomot nu depaseste 40 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 89.1 cm latime, 84.2 cm inaltime si 55.7 cm adancime, avand o greutate de 31 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-N205A? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-N205A este o varianta de lada frigorifica ce se descurca foarte bine racind eficient alimentele aflate in interiorul sau. Cumparatorii au declarat ca aparatul isi face treaba excelent, materialele din care este realizata fiind de calitate foarte buna. De asemenea, sustin ca alimentele mentin proaspete foarte mult timp, iar lada presupune un mod de functionare silentios. Cum nu au ce sa ii reproseze, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul cat se poate de bun.

Lada frigorifica Heinner HCF-N205A+

Review pe scurt: Heinner HCF-N205A+

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.4/10

Consum

9.0/10

Pret

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Destul de spatioasa
  • Autonomie mare
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu