Lada frigorifica Beko HS22453 : Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Beko HS22453 poate fi o varianta interesanta de lada frigorifica spatioasa si eficienta, insa inainte de a lua orice decizie de cumparare, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Lada frigorifica Beko HS22453 pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de 230 de litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice, unde puteti introduce pachete mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Totusi, daca nu aveti neaparata nevoie, le puteti detasa usor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Beko HS22453 interior

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A++, irnegistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de doar 186 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata foarte usor cu ajutorul termostatului amplasat in partea dreapta jos. Totodata, lada prezinta o izolatie densa, ce asigura o tmeperatura optima alimentelor depozitate in interior.

Cavitatea interioara este prevazuta cu sistem de iluminare ce ofera o buna vizibilitate asupra continutului. In plus, pentru siguranta alimentelor depozitate in interior, lada a fost prevazuta cu yala, astfel ca o veti putea incuia.

Modul de functionare al acesteia este cat se poate de silentios, irnegistrand cel mult 44 dB. In plus, se poate lauda si cu o autonomie foarte mare, ajungand pana la 67 de ore. Inseamna ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in cele mai bune conditii.

Dimensiunile lazii sunt de 110.1 cm latime, 86 cm inaltime si 72.5 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Beko HS22453? Concluzii & Pareri

Beko HS22453 este o lada frigorifica spatioasa si eficienta ce ofera conditiile optime pentru ca alimentele depozitate in interior sa ramana proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca produsul corespunde specificatiilor. Este spatioasa, economica si foarte silentioasa, descurcandu-se de minune. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.Lada frigorifica Beko HS22453

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Beko HS22453

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Consum

9.5/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Eficienta energetica
  • Spatioasa
  • Autonomie mare
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu