Lada frigorifica Whirlpool WH2010A+E : Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Whirlpool WH2010A+E este o varianta spatioasa si foarte eficienta, oferind conditiile optime pentru ca alimentele sa se pastreze in cele mai bune conditii. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile.

Whirlpool WH2010A+E este prevazuta cu o capacitate de 204 litri si dispune de un cos metalic, unde veti putea depozita alimente mai mici. In acelasi timp, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 15 kg.

Cu ajutorul termostatului reglabil amplasat in zona manerului, veti putea seta cu exactitate temperatura dorita. Totodata, aparatul beneficiaza de functia super congelare ce permite congelarea rapida a alimentelor recent cumparate. In plus, dispune si de sistem de avertizare in momentul in care temperatura din interior creste si ar putea pune in pericol siguranta alimentelor voastre.

Autonomia aparatului este de 36 de ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp nu veti avea de ce sa va faceti griji fiindca alimentele vor fi mentinute in cele mai bune conditii.

Referitor la eficienta energetica, lada este incadrata in clasa A+, asigurand un consum energetic destul de scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 234 kWh.

Nu este un model galagios, dimpotriva, nivelul zgomotului nu depaseste 41 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 80.6 cm latime, 86.5 cm inaltime si 64.8 cm adancime, avand o greutate de 36 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Whirlpool WH2010A+E? Concluzii & Pareri

Whirlpool WH2010A+E este o varianta de lada frigorifica interesanta, dotata cu functii si sisteme de ultima generatie, foarte utile pentru mentinerea in cele mai bune conditii a alimentelor. Cumparatorii sustin ca isi face treaba foarte bine, este o lada nici prea mare, dar nici prea mica, ci exact ceea ce le trebuie in locuinta. Raceste foarte bine alimentele, este silentioasa, iar temperatura din interior se regleaza foarte usor. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Lada frigorifica Whirlpool WH2010A+E

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WH2010A+E

9.6

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Consum

9.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Termostat reglabil, Congelare rapida
  • Sistem de avertizare temperatura ridicata
  • Autonomie mare
  • Functionare silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu