Lada frigorifica Liebherr GT 4232 : Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Liebherr GT 4232 este o varianta foarte spatioasa si economica, unde iti poti depozita alimentele in deplina siguranta. Ofera toate conditiile necesare pentru ca acestea sa ramana proaspete mai mult timp.

Liebherr GT 4232 pune la dipozitia utilizatorului o capacitate generoasa de 391 de litri, unde vei putea adauga o cantitate mare de alimente. Beneficiaza si de doua cosuri metalice, unde poti adauga pachetele mai mici pentru a nu se mai pierde printre cele mari. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 29 de kg.

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand astfel un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 247 kWh.

Temperatura din interior poate fi reglata cu usurinta, dar si cu exactitate, cu ajutorul display-ului electronic amplasat pe maner. Mai mult decat atat, datorita sistemului Stop Frost, depunerile de gheata se vor forma mai greu decat in cazul lazilor clasice. De asemenea, functia Super Frost ajuta la congelarea rapida a alimentelor recent achizitionate.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, lada a fost prevazuta cu sistem de iluminare.

Se poate lauda si la capitolul autonomie aceasta ajungand la 64 de ore. Ce inseamna acest lucru? Ca in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta in tot acest timp.

De asemenea, Liebherr GT 4232 presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 129.4 cm latime, 91.5 cm inaltime si 76 cm adancime, avand o greutate de 49 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Liebherr GT 4232? Concluzii & Pareri

Liebherr GT 4232 este, fara indoiala, o lada frigorifica foarte buna, dotata cu functii moderne, oferind o capacitate generoasa. Cumparatorii se declara extrem de multumiti de alegerea facuta si sunt de parere ca a meritat fiecare banut. Sustin ca este foarte spatioasa si desi este lucioasa se intretine foarte usor. In plus, apreciaza faptul ca este extrem de economica, dar si silentioasa. In consecinta, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Lada frigorifica Liebherr GT 4232

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Liebherr GT 4232

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Consum

9.5/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate foarte mare
  • Eficienta energetica
  • Functii Stop Frost, Super Frost
  • Autonomie mare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu