Lada frigorifica CANDY CCHM 200 : Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Lada frigorifica CANDY CCHM 200 este un model spatios ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa se pastreze in siguranta. Insa, inainte de a face orice alegere, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit.

CANDY CCHM 200  pune la dispozitie o capacitate de 197 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita si pachete mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 213 kWh.

Temperatura din interiorul aparatului poate fi controlata cu usurinta cu ajutorul termostatului reglabil, in functie de cele sase trepte disponibile. Functia Super Freezing permite congelarea unei cantitati mari de carne intr-un timp foarte scurt. Functia poate fi activata pentru maxim 52 de ore. In plus, pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului

Se poate lauda si cu o autonomie foarte mare ajungand la 40 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.  In plus, este foarte silentioasa, in acest sens, inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 95 cm latime, 82.5 cm inaltime si 56 cm inaltime, avand o greutate de 31 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica CANDY CCHM 200 ? Concluzii & Pareri

CANDY CCHM 200 este o lada frigorifica spatioasa si eficienta, ideala pentru a depozita o cantitate generoasa de alimente. Poate fi o alegere foarte buna pentru cei care au nevoie de spatiu suplimentar de congelare, iar clientii actuali sunt foarte multumiti. Sustin ca este destul de spatioasa pentru nevoile sale, silentioasa, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Lada frigorifica Candy CCHM 200

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Candy CCHM 200

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.0/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Autonomie buna
  • Functie Super Feezing, Termostat reglabil
  • Functionare silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu