Lada frigorifica Vortex VO1008 : Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Esti in cautarea unei lazi frigorifice spatioase si eficiente? Vortex VO1008 ar putea fi o varianta inspirata ce permite depozitarea unei cantitati generoase de alimente. Pentru a verifica daca esti produsul ce corespunde pe deplin nevoilor tale, te invitam sa urmaresti in continuare acest material.

Lada frigorifica Vortex VO1008 pune la dispozitie o capacitate generoasa de 295 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 268 kWh.

Cavitatea interioara este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti adauga pachetele mici pentru a fi mai usor de gasit printre cele mari. Daca nu va sunt necesare, le puteti detasa oricand.

Temperatura interioara poate fi reglata cu foarte mare usurinta cu ajutorul termostatului rotativ amplasat in partea dreapta jos a aparatului.

Aparatul este usor de depozitat, dar mai ales, de mutat dintr-un loc in altul datorita rolelor speciale ce faciliteaza transportul produsului. In plus, presupune un mod de functionare silentios inregistrand numai 43 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 114.5 cm latime, 85 cm inaltime si 67 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Vortex VO1008? Concluzii & Pareri

Vortex VO1008 este o lada frigorifica foarte buna, ce ofera o capacitate generoasa, o buna organizare, dar si un consum energetic redus. Cumparatorii actuali confirma eficienta produsului si sustin ca mentine in cele mai bune conditii alimentele depozitate, este foarte spatioasa, dar si silentioasa. Pot regla foarte usor temperatura cu ajtuorul termostatului, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze produsului. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Lada frigorifica Vortex VO1008

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Vortex VO1008

9.4

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.4/10

Consum

9.0/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Termostat reglabil
  • Silentioasa
  • Roti transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu