Lada frigorifica Heinner HCF-316NHA+ : Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Heinner HCF-316NHA+ este o varianta foarte spatioasa si eficienta, in care iti poti depozita in deplina siguranta alimentele. Pentru a afla mai multe informatii, te invitam sa urmaresti acest material unde vom prezenta cele mai importante detalii.

Heinner HCF-316NHA+ pune la dispozitie o capacitate de 316 litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice, unde puteti depozita pachetele mai mici sau, daca nu va sunt utile, puteti renunta la ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 23 de kg.

Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de mic. Consumul energetic anual este aproximat undeva la 281 kWh.

Temperatura din interior poate fi reglata cu precizie prin intermediul termostatului amplasat in partea dreapta jos. Puteti raci rapid alimentele recent achizitionate cu ajutorul functiei de congelare rapida.

Heinner HCF-316NHA+ beneficiaza de display rezistent la apa, de iluminare LED pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, dar si de o buna rezistenta la frig. Astfel, poate fi depozitata si in incaperi a caror temperatura ajunge chiar si la -15 grade Celsius.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand pana la 37 de ore. Prin urmare, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

De asemenea, este un model foarte silentios, care inregistreaza cel mult 42 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice Heinner sunt de 112 cm latime, 85 cm inaltime si 70.5 cm adancime, avand o greutate de 44 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-316NHA+? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-316NHA+ este o varianta pe care o puteti lua in calcul cu incredere, fiindca este spatioasa, isi face treaba eficient si este si foarte silentioasa. Cumparatorii confirma aceste aspecte si sustin ca este o alegere excelenta pentru nevoile sale. Raceste foarte bine alimentele, functioneaza perfect si la temperaturi scazute si niciodata nu au avut probleme cu ea de cand au achizitionat-o. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Lada frigorifica Heinner HCF-316NHA+

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner HCF-316NHA+

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.0/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Congelare rapida
  • Poate functiona si la temperaturi mai mici
  • Autonomie mare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu