Lada frigorifica GORENJE FH211AW : Review si Recomandari

0
(0)

Loading

GORENJE FH211AW este o varianta de lada frigorifica cu ajutorul careia puteti depozita o cantitate destul de mare de alimente pe care le va pastra in deplina siguranta. Insa, inainte de a lua orice decizie va propunem sa urmariti in continuare mai multe informatii utile despre produsul in cauza.

Lada frigorifica GORENJE FH211AW pune la dispozitie o capacitate de 194 litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti introduce pachete mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Daca totusi nu va sunt utile la un anumit model, le puteti detasa foarte usor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 4.5 kg.

Lada Gorenje este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 219 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata cu usurinta folosind termostatul reglabil amplasat in exteriorul aparatului, in partea dreapta jos. Aceasta poate fi setata cu exactitate pentru a asigura cele mai bune conditii alimentelor depozitate in interior.

Se poate lauda si cu o autonomie foarte buna care ajunge la 32 de ore. Ce inseamna acest lucru si de ce este atat de important? Daca locuiesti intr-o zona in care penele de curent sunt frecvente, este un aspect esential. In tot acest timp, atunci cand apare cate o pana de curent, alimentele se vor mentine in continuare in deplina siguranta, iar aparatul nu se va dezgheta.

De asemenea, este un model foarte silentios, care inregistreaza numai 40 dB.

In ceea ce priveste dimensiunile aparatului, acesta masoara 89.1 cm latime, 84.2 cm inaltime si 55.7 cm adancime, avand o greutate de 31 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica GORENJE FH211AW? Concluzii & Pareri

GORENJE FH211AW este o varianta de lada frigorifica interesanta, care se descurca eficient, in sensul ca reuseste sa raceasca foarte bine interiorul pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt  multumiti de ea si sustin ca isi face treaba foarte bine. Este destul de spatioasa pentru nevoile sale, silentioasa, dar si economica, iar acest lucru este demonstrat prin factura la energia electrica. In consecinta, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Lada frigorifica GORENJE FH211AW

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: GORENJE FH211AW

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Consum

9.0/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Doua cosuri metalice
  • Silentioasa
  • Autonomie buna
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu