Lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA : Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA este un model destul de spatios si economic, potrivit pentru a suplimenta spatiul de depozitare al alimentelor, oferindu-le cele mai bune conditii. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi informatii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

Zanussi ZFC21400WA pune la dispozitie o capacitate de 210 litri si este prevazuta cu un cos metalic ce permite depozitarea eficienta a pachetelor mici. Bineinteles, ca daca la un moment dat nu va este util, il puteti detasa usor. In acelasi timp, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 14 kg.

Zanussi ZFC21400WA interior

Lada este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de mic. In plus, pentru ca producatorii sa ne  convinga de acest lucru, acestia vin cu niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproxiamtiv 227 kWh.

Temperatura din interiorul aparatului poate fi reglata cu usurinta cu ajutorul termostatului ajustabil amplasat in partea dreapta jos. In plus, pentru o buna vizibilitate interioara, acesta a fost prevazut cu sistem de iluminare. O alta functie interesanta, este cea de avertizare a temperaturii ridicate care in momentul in care temperatura interioara este atat de mare incat ar putea pune in pericol siguranta alimentelor se va activa automat.

Zanussi ZFC21400WA termostat

Se poata lauda si la capitolul autonomie, caci aceasta ajunge pana la 28 de ore. Ce inseamna acest lucru? Ca in cazul unei pene de curent, pret de 28 de ore, alimentele vor ramane in siguranta.

Dimensiunile lazii sunt de 79.56 cm latime, 86.8 cm inaltime si 66.5 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 44 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA? Concluzii & Pareri

Zanussi ZFC21400WA poate fi o varianta buna, ce ofera o capacitate destul de mare si permite reglarea precisa a temperaturii din interior. Cumparatorii sustin ca este suficient de spatioasa, silentioasa si economica, exact ceea ce aveau nevoie pentru a isi depozita alimentele in deplina siguranta. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata pe care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Zanussi ZFC21400WA

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.0/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Autonomie mare
  • Termostat reglabil
  • Sistem de iluminare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu