Lada frigorifica Heinner HCF-M362CA+ : Review si Sfaturi utile

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Heinner HCF-M362CA+ este un model spatios ce ofera conditiile optime pentru ca alimentele sa se patreze proaspete mai mult timp. Aceasta pune la dispozitie o capacitate generoasa de 359 litri, fiind prevazuta cu doua cosuri unde puteti depozita pachete mai mici, insa daca nu va sunt necesare la un anumit moment, le puteti detasa usor.

Heinner HCF-M362CA+ interior

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 17 kg. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 304 kWh.

Partea interesanta este ca puteti folosi lada atat pe post de frigider, cat si de congelator, activand functia de racire sau cea de congelare. Pentru o transportare usoara, aparatul a fost prevazut cu roti. In plus, benefiicaza si de yala si maner, astfel ca o puteti incuia pentru mai mult siguranta.

Temperatura interioara poate fi reglata cu foarte mare usurinta si precizie cu ajutorul termostatului amplasat in partea dreapta jos.

De asemenea, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 125.5 cm latime, 82.5 cm inaltime si 74.5 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita achizitionata lada frigorifica Heinner HCF-M362CA+ ? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-M362CA+  este o lada frigorifica spatioasa ce poate fi folosita cu succes atat pe post de frigider, cat si de congelator, suplimentand spatiu de depozitare actualui aparat frigorific. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta sustinand ca aparatul isi face treaba foarte bine. Este spatioasa, silentioasa si sunt foarte incantati de faptul ca dispune de yala pentru incuiat si roti de transport. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care au recomandat-o mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-M362CA+ 

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Yala pentru incuiat
  • Role de transport
  • Functie congelare si functie racire

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu