Lada frigorifica LDK BD 100 : Review si Pareri pertinente

Loading

Lada frigorifica LDK BD 100 este o varianta foarte buna de luat in calcul ce ofera spatiu suplimentar pentru depozitarea alimentelor care nu mai incap in congelator. Reuseste sa asigure conditiile optime, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

LDK BD 100 pune la dispozitie o capacitate de 99 de litri si este prevazuta cu un cos  unde puteti depozita pachetele mici  pentru a nu se pierde printre cele mari. Acesta se poate detasa foarte usor daca nu aveti nevoie intotdeauna de el. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4.5 kg.

LDK BD 100 interior

In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 170 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata cu foarte mare usurinta cu ajutorul termostatului amplasat in partea dreapta jos. Aceasta dispune de garnitura antibacteriana ce previne dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului in interiorul sau.

Lada frigorifica LDK poate fi amplasata si in incaperi fara incalzire, insa conditia este ca temperatura sa nu scada sub -15 grade Celsius. In plus, pentru o buna vizibilitate asupra continutului lazii, a fost implementat sistemul de iluminare LED.

Mai mult decat atat, presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 55 cm latime, 85 cm inaltime si 50 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica LDK BD 100? Concluzii & Pareri

LDK BD 100 este o lada frigorifica foarte buna, ce asigura conditiile necesare pentru ca alimentele sa ramana proaspate mai mult timp. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca este destul de spatioasa pentru nevoile sale, este silentioasa si nici nu ocupa mult spatiu. Din punctul lor de vedere, este un  model care merita achizitonat cu incredere, drept pentur care au recomandat-o si apropiatilor, apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: LDK BD 100

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.0/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Termostat reglabil, Garnitura antibacteriana
  • Functionare silentioasa
  • Sistem de iluminare
  • Ocupa putin spatiu

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu