Lada frigorifica Gorenje FH331W, 307 l, A+, Alb : Review complet

0
(0)

Loading

Gorenje FH331W este o lada frigorifica spatioasa si eficienta ce poate depozita o cantitate generoasa de alimente in cele  mai bune conditii. Poate fi o alternativa foarte buna, dar inainte de a lua orice decizie, va propunem  sa descoperiti mai multe detalii utile in continuare.

Lada frigorifica Gorenje FH331W este prevazuta cu o capacitate generoasa de 307 litri si dispune de doua cosuri metalice, unde puteti depozita pachete mai mici pentru a  nu se pierde printre cele mari. Sigur ca daca nu va sunt necesare la un anumit moment, le puteti detasa usor. In acelasi timp, capacitatea de congelare in decursul a 24 de eore este de 19 kg.

Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, oferind un consum energetic redus. In plus, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 276 kWh.

Temperatura din interiorul aparatului poate fi reglata cu foarte mare usurinta datorita termostatului reglabil amplasat in partea dreapta jos. In plus, lada benefiiciaza si de funcita FastFreeze care permite congelarea alimentelor la temperaturi foarte  mici, sub -24 de grade Celsius. Practic, veti putea congela mai rapid mancarea, iar procesul de congelare rapida se termina automat dupa o anumita perioada de timp. Mai mult decat atat, pentru o buna vizibilitate asupra continutului, lada a fost dotata si cu sistem de iluminare interioara.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, ajungand pana la 35 de ore. Astfel, in tot acest timp, in cazul unei pene de curent, alimentele vor continua sa se afle in siguranta. In plus, aparatul este foarte silentios, inregistrand numai 42 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 110 cm latime, 85 cm  inaltime si 70 cm adancime, avand o greutate de 47.5 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Gorenje FH331W? Concluzii & Pareri

Cu siguranta, lada frigorifica Gorenje FH331W poate fi o alternativa inspirata ce mentine alimentele in cele mai bune conditii mentinandu-le proaspete mai mult timp. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta declarand ca este spatioasa, exact cum aveau nevoie, raceste extrem de bine alimentele si nu produce mult zgomot in timpul funcitonarii. Nu i-au gasit niciun inconvenient, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gorenje FH331W

9.6

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Functie FastFreeze, Termostat reglabil
  • Sistem de iluminare
  • Autonomie buna

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu