Lada frigorifica Whirlpool WHE31352 FO : Review si Sfaturi utile

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Whirlpool WHE31352 FO este un model incapator si siletnios, ce ofera o racire eficienta alimentelor pentru a se mentine proaspete pentru mai mult timp. Poate fi o alternativa de luat in calcul, insa mai intai de toate, trebuie sa aflati toate detaliile necesare.

Whirlpool WHE31352 FO pune la dispozitie o capacitate de 311 de litri si este prevazuta cu trei cosuri unde puteti depozita pachetele mai mici. Daca nu va sunt necesare, le puteti detasa foarte usor. Capacitate de congelare in decursul a 24 de ore este de 20 de kg.

Whirlpool WHE31352 FO interior

Lada frigorifica Whirpool este prevazuta cu un display ce permite reglarea cu exactitate a temperaturii interioare. In plus, beneficiaza de tehnologia al 6-lea simt ce presupune detectarea variatiilor de temperatura in urma introducerii unor alimente noi, restabilind rapid conditiile eficiente de congelare, salvand energia.  Mai mult decat atat, dispune si de tehnologia Stop Frost si de functia de congelare rapida.

In ceea ce priveste eficienta energetica, este incadrata in clasa A++, obtinand astfel un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 218 kWh.

Pentru un plus de siguranta, manerul a fost prevazut cu incuietoare.

Modelul analizat ofera un mod de functionare foarte silentios, inregistrand numai 42 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 118 cm latime, 91.6 cm inaltime si 69.8 cm adancime, avand o greutate de 42.1 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Whirlpool WHE31352 FO? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Whirlpool WHE31352 FO poate fi o alegere buna, oferind o capacitate generoasa si un mod de functionare economic. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere excelenta, fiind extrem de incantati de ea. Sustin ca este spatioasa, foarte silentioasa si economica. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WHE31352 FO

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.9/10

Consum

9.5/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Tehnologie al 6-lea simt
  • Eficienta energetica
  • Maner cu incuietoare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu