Lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKA+ : Review si pareri personale

Loading

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKA+ est eun model foarte interesant, care ne capteaza atentia, in primul rand, prin design-ul aparte. Daca, in general, lazile frigorifice au un aspect comun, de cele mai multe ori, avand o carcas alba simpla, ei bine, de aceasta data, producatorii au decis sa puna accent si pe partea estetica. Prin urmare, modelul in discutie este disponibil in varianta neagra, oferind un design modern.

Heinner HCF-205NHBKA+ pune la dispozitie o capacitate de 200 de litri si este prevazuta cu un cos mic, unde puteti amplasa pachetele de dimensiuni reduse, pentru a evita pierderea acestora printre pachetele mari, devenind mai usor de gasit. Capacitatea de congelare in descursul a 24 de ore este de 15.5 kg.

Heinner HCF-205NHBKA+ organizare

Lada a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 222 kWh.

Temperatura interioara se poate regla usor cu ajutorul termostatului reglabil, amplasat in partea dreapta jos. Cu functia de congelare rapida, puteti ingheta mai rapid alimentele recent cumparate.

Lada Heinner poate fi folosita cu incredere si in spatii neincalzite, singura conditie fiind aceea ca temperatura sa nu scada sub -15 grade Celsius. De asemenea, display-ul este rezistent la apa, astfel ca eventualele incidente neplacute nu ar putea afecta buna functionare a acestuia. In plus, datorita sistemului de iluminare LED, aceasta ofera o mai buna vizibilitate asupra continutului.

Verifica oferta de pret actuala!

Este important de stiut si faptul ca lada dispune de yala pentru a o incuia, oferind mai multa siguranta. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, aceasta poate fi mutata cu usurinta dintr-un loc in altul.

Heinner HCF-205NHBKA+ yala

Autonomia este si ea una foarte buna, ajungand la 30 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Zgomotul produs nu este deloc mare, inregistand numai 42 dB, deci discutam despre un aparat destul de silentios.

Dimensiunile lazii sunt de 55 cm latime, 84.6 cm inaltime si 90 cm adancime, avand o greutate de 34 de kg.

Descopera si alta oferta de pret!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-205NHBKA+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-205NHBKA+ este o lada frigorifica foarte eficienta, ce imbina foarte bine partea estetica si cea functionala. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea si declara ca raceste excelent. De asemenea, sustin ca este incapatoare, silentioasa si usor de setat, iar din punctul lor  de vedere, au facut o alegere buna considerand raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Heinner HCF-205NHBKA+

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa
  • Functie congelare rapida, Display rezistent
  • Yala si roti de transport
  • Design deosebit

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu