Lada frigorifica Heinner HCF-M418CA+ : Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Heinner HCF-M418CA+ este un model extrem de incapator ce asigura conditiile necesare pentru ca alimentele sa se mentina in deplina siguranta. Poate fi o alegere inspirata, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Heinner HCF-M418CA+ pune la dispozitie o capacitate generoasa de 418 litri si dispune de 2 cosuri metalice, ajutand la depozitarea eficienta chiar si a pachetelor mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge pana la 19 kg.

In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca va obtine un consum energetic destul de redus. In plus, producatorii ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de 333 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata foarte usor cu ajutorul termostatului amplasat in partea dreapta jos. In plus, aparatul poate fi folosit atat pe post de frigider, cat si pe post de congelator, fiindca beneficiaza atat de functia de racire, cat si de cea de congelare.

 Heinner HCF-M418CA+ review

Verifica oferta de pret actuala!

Lada poate fi amplasata chiar si in incaperi unde nu exista sursa de incalzire, singura conditie fiind aceea ca temperatura din camera sa nu fie mai mica de -15 grade Celsius.

Pentru maxima siguranta asupra continutului aflat in lada frigorifica Heinner, aceasta a fost echipata si cu yala ce permite incuierea sa. In plus, cu ajutorul rotilor de transport din dotare, va fi foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

In ceea ce priveste zgomotul produs, cu siguranta, nu aveti e ce sa va faceti griji, fiindca inregistreaza numai 43 dB, deci este un aparat silentios.

Dimensiunile acesteia sunt de 141.6 cm latime, 82.5 cm inaltime si 75 cm adancime.

Descopera si alta oferta de pret!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-M418CA+? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-M418CA+ este un produs care se descurca foarte bine, in cadrul caruia puteti depozita o cantitate generoasa de alimente, fiind o alternativa ideala. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si sunt de parere ca au facut o alegere excelenta. In principal, apreciaza faptul ca pot folosi lada atat pe post de frigider, cat si de congelator, in functie de nevoile pe care le au, o pot incuia, astfel ca exista posibilitatea depozitarii chiar si intr-un foisor sau alt spatiu nesupravegheat. Nu au gasit niciun dezavantaj, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul cat se poate de bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-M418CA+

9.7

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Consum

9.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate foarte mare
  • Functie racire/ Functie congelare
  • Termostat reglabil
  • Yala de incuiat si Roti de transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu