Lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA : Review si Sfaturi utile

Loading

Lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA este un model spatios, ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele depozitate in interior sa ramana proaspete mai mult timp. Poate fi o varianta foarte interesanta de luat in calcul, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Zanussi ZFC26400WA pune la dispozitie o capcaitate generoasa de 260 de kg si este prevazuta cu doua cosuri unde puteti depozita pachete de mici dimensiuni. Daca nu va sunt neaparat necesare, puteti renunta la ele detasandu-le foarte usor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 16 kg.

Zanussi ZFC26400WA interior

In acelasi timp, aceasta a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+, obtinand astfel un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 252 kWh.

Un sistem interesant la acest model este cel de drenare la dezghetare. De asemenea, sistmeul de avertizare la temperatura ridicata este, deopotriva, foarte util, intrucat va va atentiona atunci cand temperatura prea ridicata din interiorul lazii ar putea pune in pericol alimentele depozitate. Mai mult dcat atat, functia de super congelare ajuta la congelarea mai rapida a alimentelor recent achizitionate.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, lada a fost prevazuta si cu sistem de iluminare. In plus, temperatura interioara poate fi controlata cu precizie cu ajutorul termostatul reglabil amplasat in partea dreapta jos.

Se poate lauda si in privinta autonomiei, aceasta ajungand pana la 32 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele vor fi pastrate in siguranta mai mult timp.  Totodata, este suficient de silentioasa, inregistrand cel mult 45 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 94.6 cm latime, 86.8 cm inaltime si 66.8 cm adancime, avand o greutate de 45.3 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita achizitionata lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA ? Concluzii & Pareri

Zanussi ZFC26400WA poate fi o varianta foarte buna, spatioasa si eficienta, pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Actualii cumparatori sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna, intrucat lada functioneaza impecabila, este destul de incapatoare si foarte silentioasa. Nu au intampinat niciun fel de probleme cu ea, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Zanussi ZFC26400WA

9.7

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Consum

9.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Sistem avertizare temperatura ridicata
  • Autonomie mare
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu