Lada frigorifica STARCREST SCF-198WHE Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Lada frigorifica STARCREST SCF-198WHE se evidentiaza prin caracteristicile sale tehnologice de ultima generatie, oferind o solutie eficienta si convenabila pentru stocarea alimentelor. In era moderna, alegerile pe care le facem in ceea ce priveste electrocasnicele din bucatarie joaca un rol crucial in confortul nostru zilnic si in impactul asupra mediului.

Cu o capacitate generoasa de 198 de litri, aceasta lada frigorifica ofera spatiu suficient pentru a pastra alimentele proaspete si congelate intr-un singur loc. Designul compact si elegant se integreaza perfect in orice tip de bucatarie, oferind totodata acces usor la continutul sau.

STARCREST SCF-198WHE se remarca prin capacitatea sa de congelare de 9 kg in doar 24 de ore. Acest lucru face lada frigorifica potrivita pentru a pastra cantitati semnificative de alimente congelate, fiind ideala pentru familiile ocupate sau pentru cei care doresc sa isi pregateasca mesele cu anticipare.

Unul dintre punctele forte ale acestui model este eficienta energetica de clasa E. Consumul anual de doar 200 kWh face din aceasta lada frigorifica o alegere eco-friendly, contribuind la reducerea amprentei de carbon si la economisirea resurselor energetice.

Termostatul reglabil permite utilizatorului sa ajusteze temperatura interioara in functie de necesitati. Aceasta caracteristica ofera control precis asupra mediului din interiorul lazii frigorifice, asigurand pastrarea in siguranta a alimentelor si reducand in acelasi timp consumul de energie.

Pentru cei preocupati de igiena alimentelor, garnitura antibacteriana reprezinta o aditie valoroasa. Acest element inovator ajuta la prevenirea cresterii bacteriilor si a mucegaiului in interiorul lazii frigorifice, asigurand astfel un mediu igienic pentru stocarea alimentelor.

Cu doua roti integrate, transportul lazii frigorifice devine usor si convenabil. Aceasta caracteristica este utila in special in cazul in care este necesara mutarea lazii in diferite zone ale bucatariei sau in alta incapere.

Dimensiunile acesteia sunt de 77 cm latime, 85 cm inaltime si 56 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica STARCREST SCF-198WHE? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica STARCREST SCF-198WHE reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie practica, eficienta si durabila pentru stocarea alimentelor. Cu caracteristici tehnologice avansate, eficienta energetica de clasa E si o capacitate generoasa, acest model se adapteaza perfect la nevoile unei vieti moderne si active. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Congeleaza bine mancarea, este spatioasa si silentioasa, exact ceea ce cautau. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: STARCREST SCF-198WHE

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.7/10

Consum

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Economica
  • Silentioasa
  • Roti transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu