Lada frigorifica Zanussi ZCAN26FW1 | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Zanussi ZCAN26FW1 este un model de lada frigorifica spatioasa care poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare asigurand conditiile optime pentru alimentele care vor fi depozitate in interiorul sau. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Zanussi ZCAN26FW1 prezinta o capacitate de 254 litri si este prevazuta cu doua cosuri unde puteti depozita pachetele mai mici. Atunci cand nu va sunt necesare, aceste cosuri pot fi detasate foarte usor. Totoata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 de kg.

In partea dreapta jos, pe exterior, se afla panoul de control cu afisaj LCD ce permite reglarea temperaturii din interiorul aparatului, dar si realizarea altor setari generale. In acelasi timp, pentru a avea o buna vizibilitate asupra continutului, lada a fost prevazuta cu sistem de iluminare LED.

Zanussi ZCAN26FW1 review

In acelasi timp, modelul in discutie ofera o autonomie impresonanta de 36 de ore, astfel ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta. Pe de alta parte, asigura si un mod de functionare foarte silentios, in acest sens inregistrand cel mult 42 dB.

Conform noilor etichete energetica, lada Zanussi ZCAN26FW1  a fost incadrata in clasa F sau, dupa vechile etichete energetice clasa A+, asigurand un consum redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 249 kWh.

Pentru un transport mai facil dintr-un loc in altul, lada a fost echipate cu role de transport.

Modelul in discutie masoara 96 cm latime, 84.5 cm inaltime si 70 cm adnacime, avand o greutate de 40.5 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Zanussi ZCAN26FW1? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Zanussi ZCAN26FW1 poate fi o alternativa ce merita luata in considerare care se descurca eficient, timp in care ofera si suficient spatiu de stocare. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba impecabil, asa cum promite. De asemenea, sunt de parere ca cele doua cosuri din metal sunt extrem de practice si utile, la fel si rolele de transport le sunt de mare folos. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Zanussi ZCAN26FW1 

9.6

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Autonomie mare
  • Consum energetic redus
  • Role de transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu