Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSF+ | Review si Recomandari

Loading

Heinner HCF-205NHSF+ este o lada frigorifica incapatoare care poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare a alimentelor oferind cele mai bune conditii pentru a se mentine proaspete cat mai mult timp. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSF+ pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de 198 de litri, ceea ce permite sa depozitati o cantitate destul de mare de alimente. Totodata, este prevazut si cu un cos metalic unde puteti depozita pachete mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 10 kg.

Modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica A sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand anual un consum energetic de doar 250 kWh.

In partea dreapta jos, se afla panoul de control ce prezinta o interfata simpla si intuitiva, ce permite reglarea temperaturii din interior, controland astfel mai usor conditiile de depozitare ale alimentelor. In plus, display-ul este prevazut cu protectie suplimentara, rezistenta la apa pentru a face fata cu succes incidentelor neplacute.

Totodata, prezinta si functie de congelare rapida care va permite sa congelati intr-un timp scurt alimentele proaspat cumparate.

Heinner HCF-205NHSF+ review

Heinner HCF-205NHSF+ beneficiaza si de un design foarte elegant, carcasa fiind argintie, usor de integrat in orice decor. Dispune si de role de transport care vor face mutarea facila dintr-un loc in altul a aparatului. Poate fi folosita si in incaperi neincalzite, cu temperaturi ce ajung pana la -15 grade Celsius.

Se prezinta excelent si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la 30 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

In acelasi timp, presupune si un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 91 cm latime, 84.7 cm inaltime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 31 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-205NHSF+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-205NHSF+ este un model deosebit, ce asigura conditiile optime pentru ca toate alimentele depozitate in interior sa ramana proaspete timp indelungat. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca este spatioasa, extrem de silentioasa, arata foarte bine si isi face treaba in parametrii optimi. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

 

Review pe scurt: Heinner HCF-205NHSF+

9.7

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Consum

9.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Congelare rapida
  • Control electronic
  • Autonomie mare
  • Design elegant

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu