Lada frigorifica MIDEA MDRC150FZF01CE | Review si Recomandari

Loading

Daca ai nevoie de mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor, insa locul de depozitare nu este foarte generos, o lada frigorifica precum MIDEA MDRC150FZF01CE ar putea fi o solutie de luat in considerare. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare  materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica MIDEA MDRC150FZF01CE prezinta o capacitate de incarcare de 99 de litri si beneficiaza de un cos metalic unde puteti depozita si pachete mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4.5 kg.

Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, modelul in discutie face parte din clasa F, inregistrand anual doar 211 kWh.

Pe exterior, in partea dreapta jos, prezinta un display digital prin intermediul caruia puteti realiza toate setarile dorite foarte usor, oferind o interfata extrem de intuitiva.

Modelul in discutie beneficiaza si de o izolatie foarte buna, astfel ca va imbunatati consumul energetic, respectiv eficienta in procesul de racire. In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios inregistrand cel mult 42 dB.

O functie ingenioasa care a fost implementata este cea de frigider ce permite aparatului sa functioneze si pe post de frigider, astfel incat puteti depozita alimente sau lichide fara a le congela.

Gratie rolelor de transport din dotare, aveti posibilitatea de a muta foarte usor lada dintr-un loc in altul.

Dimensiunile lazii sunt de 56.5 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime, avand o greutate de 26 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA MDRC150FZF01CE? Concluzii & Pareri

MIDEA MDRC150FZF01CE este un model care isi face treaba eficient beneficiind de o izolatie buna si un mod de functionare optim. Cumparatorii s-au declarat foarte incantati de ea si sustin ca desi este o lada mica, totusi este incapatoare, raceste bine alimentele si ofera un mod de functionare silentios. In plus, un alt avantaj pentru ei este acela ca ocupa putin spatiu de depozitare, fiind ideala si pentru un apartament. Prin urmare, o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: MIDEA MDRC150FZF01CE

9.6

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Consum

9.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie frigider
  • Display electronic
  • Se poate integra usor si in spatii mai mici
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu