Lada frigorifica Heinner HCF-H98F+ | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Loading

Heinner HCF-H98F+este o varianta de lada frigorifica ce poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor integrandu-se usor si in spatii mai restranse. Daca este alternativa optima si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Heinner HCF-H98F+ prezinta o capacitate de incarcare de 95 de litri si beneficiaza de un mic cos metalic unde puteti adauga pachete de mici dimensiuni. Acesta poate fi detasat atunci cand nu va este necesar. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9.5 kg.

Heinner HCF-H98F+ review

In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, asigurand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, inregistreaza anual aproximativ 209 kWh.

In partea dreapta jos, beneficiaza de un termostat ajustabil ce permite reglarea temperaturii din interior. Totodata, se poate lauda si la capitolul automomie aceasta ajungand la 24 de ore. Astfel, in cazul unei pene  de curent, in tot acest timp alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Heinner HCF-H98F+ pareri

In plus, este de apreciat si  modul silentios de functionare inregistrand doar 40 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice Heinner sunt de 54.5 cm latime, 85.4 cm inaltime si 47.7 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-H98F+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-H98F+  este un model de lada frigorifica foarte buna, ce asigura o conditiile optime pentru alimentele depozitate in interior. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta si performantele sale si sustin ca pentru un apartament nu foarte spatios este ideala. Pot congela mai multe alimente, se incadreaza bine si in spatii mai restranse, timp in care ofera un mod de functionare silentios si economic. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-H98F+

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Consum

9.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Ideala si pentru spatii mai mici
  • Termostat reglabil
  • Autonomie mare
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu