Lada frigorifica Candy CHAE 1032F | Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Pentru cei ce au nevoie de mai mult spatiu pentru congelarea alimentelor, insa locul de depozitare nu este foarte generos, lada frigorifica Candy CHAE 1032F ar putea fi o solutie de luat in considerare. Dar mai intai, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Candy CHAE 1032F pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 100 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita mai eficient pachetele de mici dimensiuni. Acesta poate fi detasat atunci cand nu va este necesar. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9 kg.

Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, produsul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica F, asigurand astfel un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de doar 178 kWh.

In partea de jos pe exterior, lada prezinta un termostat cu display prin intermediul caruia puteti regla temperatura din interior avand astfel un control bun asupra conditiilor de depozitare a alimentelor. Totodata, functia Fast Freezing permite congelarea rapida a unei cantitati mari de produse, iar durata maxima acesteia este de 20 de ore. Oprirea se realizeaza automat, prevenind astfel supraincalzirea compresorului si a ventilatorului.

Autonomia pe care o asigura aceasta lada frigorifica este una generoasa ajungand pana la 18 ore. Astfel, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand astfel cel mult 40 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 57 cm latime, 84.5 cm inaltime si 55 cm adancime, avand o greutate de 26 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Candy CHAE 1032F? Concluzii & Pareri

Candy CHAE 1032F poate fi o solutie buna chiar si pentru cei care locuiesc la bloc, capabila sa asigure conditiile optime pentru alimente proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt foarte incantati de eficienta acesteia si sustin ca raceste foarte bine alimentele, este spatioasa si silentioasa, exact ceea ce cautau. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Candy CHAE 1032F

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.5/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Fast Freezing
  • Termostat
  • Autonomie mare, Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu