Lada frigorifica MIDEA MDRC207SLF34G | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

MIDEA MDRC207SLF34G este o lada frigorifica interesanta al carei scop fiind acela de a suplimenta spatiul de depozitare al alimentelor pentru a putea pastra in conditii optime o cantitate mai mare de carne, peste, legume si asa mai departe. Daca este solutia cea mai buna pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica MIDEA MDRC207SLF34G ofera o capacitate totala de 142 de litri si pune la dispozitie doua cosuri metalice unde puteti adauga si pachete mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Atunci cand nu va sunt necesare le puteti detasa foarte usor. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 6.5 kg.

Lada face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, asigurand astfel un consum energetic scazut. Potrivit datelor oferite de producatori, consumul energetic anual este estimat undeva la doar 192 kWh.

In partea dreapta jos, pe exterior, regasim un termostat reglabil ce permite setarea temperaturii din interior. Astfel, veti putea avea un control bun asupra alimentelor depozitate in interior. Mai mult decat atat, beneficiaza si de o izolatie foarte buna, ceea ce conduce catre un consum energetic scazut, dar si un mod de functionare mai eficient.

O functie foarte utila care trebuie mentionata este cea de frigider, care permite folosirea lazii frigorifice si pe post de frigider. Cu alte cuvinte, veti avea posibilitatea de a depozita alimentele sau lichidele la rece, fara a le congela.

Rolele de transport va ajuta sa mutat foarte usor aparatul dintr-un loc in altul. In plus, acesta ofera un mod de functionare foarte slilentios inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 62.8 cm latime, 85 cm inaltime si 56.2 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA MDRC207SLF34G? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica MIDEA MDRC207SLF34G este un model foarte bun care ofera conditiile optime astfel incat alimentele sa se poata pastra proaspete o buna perioada de timp. Cumparatorii sunt extrem de incantati de acest produs si sustin ca raceste foarte bine alimentele, este destul de spatios, foarte economic si silentios, exact ceea ce cautau. Prin urmare, recomanda lada frigorifica mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MIDEA MDRC207SLF34G

9.8

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Consum

9.4/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functie frigider
  • Termostat reglabil
  • Economica si silentioasa
  • Design placut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu