Lada Frigorifica Arctic AO20W30, 205 l, Clasa F, Alb | Review detaliat

0
(0)

Loading

Arctic AO20W30 este o lada frigorifica incapatoare, care va poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Arctic AO20W30 prezinta o capacitate de 205 litri si este prevauta cu un cos metalic unde puteti depozita pachetele mici sau pe care il puteti detasa daca nu va este necesar. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 12 kg.

Totodata, aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand anual un consum de daor 252 kWh.

Produsul in discutie prezinta certificare germana pentru siguranta produselor astfel respectand toate standardele de constructie si siguranta. Este fabricata din materiale neinflamabile ce ofera siguranta in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Beneficiaza de izolatie densa pentru o eficenta sporita si un consum energetic scazut. Poate functiona fara probleme si in incaperi neincalzite in care temperatura ajunge chiar si la -15 grade Celsius.

In acelasi timp, ofera o autonomie foarte buna de 36 de ore, astfel ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele vor fi mentinute in deplina siguranta.

Mai mult decat atat, ofera si un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 39 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 75.5 cm latime, 91.2 cm inaltime si 67.5 cm adancime, avand o greutate de 35 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Arctic AO20W30? Concluzii & Pareri

Arctic AO20W30 este o lada frigorifica ce se descurca eficient, asigurand conditiile optime pentru ca alimentele sa fie mentinute proaspete mai mult timp. Actualii cumparatori sunt de parere ca au facut o alegere inspirata, modelul in discutie oferind o capacitate generoasa, raceste bine alimentele si este silentioasa. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic AO20W30

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.3/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Autonomie mare
  • Izolatie buna
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu