Lada frigorifica Heinner HCF-205NHF+ | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Heinner HCF-205NHF+ este o lada frigorifica spatioasa si rezistenta care poate asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa se pastreze proaspete mai mult timp. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHF+ pune la dispozitie o capacitate de 200 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti introduce pachetele mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Acest cos poate fi detasat atunci cand nu va este necesar. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 15.5 kg.

Acest produs face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand anual doar 250 kWh.

In partea de jos, pe exterior, dispune de un termostat reglabil ce va permite sa setati temperatura interioara a produsului. Avantajul acestuia este ca ofera o rezistenta foarte buna, inclusiv la apa.

Aparatul beneficiaza si de functia de congelare rapida, ceea ce inseamna ca puteti ingheta rapid si alimentele recent achizitionate.

Heinner HCF-205NHF+ poate fi folosita si in spatii neincalzite, putand functiona optim intr-o incapere cu temperatura de pana la -15 grade Celsius. In plus, prezinta o buna rezistenta si la variatiile de tensiune, neafectand buna functionare a aparatului.

Oricand simtiti nevoia sa mutati lada dintr-un loc in altul, o puteti face foarte usor datorita rotilor de transport din dotare. In plus, un alt avantaj ar mai fi si autonomia generoasa, ce ajunge pana la 30 de ore. Cu alte cuvinte, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele vor ramane in siguranta.

Mai mult decat atat, produsul in discutie asigura si un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 54 cm latime, 85 cm inaltime si 91 cm adancime, avand o greutate de 31 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-205NHF+? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHF+ este un produs spatios si eficient, ce raceste bine alimentele depozitate in interiorul sau. Cumparatorii actuali s-au declarat multumiti de eficienta acest model si declara ca este spatioasa, silentioasa si foarte usor de mutat dintr-un loc in altul, exact ceea ce cautau. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-205NHF+

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.3/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Display waterproof
  • Functie congelare rapida
  • Role de transport

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu