Lada frigorifica Heinner HCF-H145A+ | Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Heinner HCF-H145A+ este o lada frigorifica potrivita pentru cei ce au nevoie mai multa spatiu pentru congelarea alimentelor, oferind astfel conditiile optime pentru ca acestea sa ramana proaspate mai mult timp. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Heinner HCF-H145A+ pune la dispozitie o capacitate de 142 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita si pachete de dimensiuni mai mici. In acelasi timp, capacitatea de congelare ajunge la 13 kg in decursul a 24 de ore.

Face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 192 kWh.

In partea dreapta de jos, prezinta un termostat reglabil cu ajutorul caruia puteti regla temperatura din interiorul lazii. Mai mult decat atat, ofera o autonomie generoasa ce ajunge pana la 32 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in siguranta.

Presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 62.5 cm latime, 85.4 cm inaltime si 55.7 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-H145A+? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-H145A+ este un model destul de spatios, ce ingheata foarte bine si mentine alimentele in conditiile optime. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care acest aparat frigorific isi face treaba si sustin ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, temperatura poate fi reglata usor si nu ocupa mult spatiu. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-H145A+

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.3/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Termostat reglabil
  • Autonomie mare
  • Silentioasa
  • Economica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

2 comentarii la „Lada frigorifica Heinner HCF-H145A+ | Review si Pareri utile”

  1. Zilele astea am cumparat o lada frigorifica marca HEINNER am lasato 4 ore fara sa o pun in priza.Dupa 4 ore am puso in priza si nici un rezultat.Am asteptat aproape 24 de ore probando cu un bidon de 5l de apa.Si nici macar nu raceste

    Răspunde

Lasă un comentariu