MIDEA MDRC206FZF01CE Review si Pareri despre lada frigorifica cu functie frigider

0
(0)

Loading

MIDEA MDRC206FZF01CE este o lada frigorifica prevazuta cu o capacitate destul de generoasa ce poate suplimenta cu succes spatiul de congelare al alimentelor. Este un produs care isi face treaba eficient si despre care vom discuta pe larg astazi.

Lada frigorifica MIDEA MDRC206FZF01CE pune la dispozitie o capacitate de 142 de litri si beneficiaza de doua cosuri metalice unde puteti adauga pachetele mai mici pentru a nu se pierde printre cele mai mari. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 6.5 kg.

Aceasta permite controlarea facila a temperaturii din interiorul aparatului folosind termostatul din dotare. Astfel, va veti asigura ca alimentele sunt pastrate in conditiile optime.

Produsul in discutie este fabricat din materiale neinflamabile ce ofera siguranta in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu.

In acelasi timp, este dotata si cu functia de frigider permite pastrarea alimentelor la rece, putand suplimenta cu succes si capacitatea frigiderului actual.

Izolatia densa face ca aparatul sa ofere un mod de functionare mai eficient timp, pastrand mai bine temperatura si obtinand un consum energetic mai mic.

In plus, pentru o vizibilitate mai buna asupra continutului, lada a fost dotata si cu sistem de iluminare.

Mai mult decat atat, ofera un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel  mult 40 dB.

MIDEA MDRC206FZF01CE face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de daor 228 kWh.

Dimensiunile lazii sunt de 73 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 30 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA MDRC206FZF01CE? Concluzii & Pareri

MIDEA MDRC206FZF01CE este o lada frigorifica foarte eficienta, ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mult timp. Cumparatorii sunt incantati de ea si sustin ca face ceea ce promite, ingheata excelent mancarea. De asemenea, este incapatoare, silentioasa si bine compartimentata, exact ceea ce cautau. O recomanda astfel mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MIDEA MDRC206FZF01CE

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.3/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie frigider
  • Izolatie buna
  • Termostat reglabil
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu