Heinner HCF-H98A+ Review si Pareri despre lada frigorifica clasa A+

0
(0)

Loading

Heinner HCF-H98A+ este o lada frigorifica eficienta ce poate asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. In plus, poate fi integrata si in spatii mai mici pentru ca nu este un produs voluminos, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Lada frigorifica Heinner HCF-H98A+ prezinta o capacitate de 95 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita pachete mai mici. Daca nu va sunt necesare, acestea pot fi detasat usor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9.5 kg.

In partea de jos, in exterior, beneficiaza de un termostat reglabil ce permite controlarea temperaturii din interiorul aparatului printr-o simpla rotire de buton.

In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand anual un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 168 kWh.

De asemenea, atinge si o autonomie foarte buna de 24 de ore, timp in care, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta. Ofera si un mod de functionare foarte silentios inregistrand doar 40 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 54.5 cm latime, 85.4 cm inaltime si 47.7 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-H98A+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-H98A+ este o lada frigorifica eficienta ce reuseste sa congeleze foarte bine alimentele, timp in care este si foarte silentioasa. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si sustin ca produsul in cauza este suficient de spatios pentru nevoile lor, bine realizat si se integreaza usor chiar si in bucatarii de apartament. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-H98A+

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.5/10

Consum

9.3/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Termostat reglabil
  • Autonomie buna
  • Silentioasa
  • Economica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu