Heinner HCF-145A+ Review si Pareri despre lada frigorifica clasa A+

0
(0)

Loading

Heinner HCF-145A+ este o lada frigorifica destul de incapatoare care va poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor, asigurandu-le astfel conditiile optime. Dar mai intai, va propunem sa aflati in continuare cateva informatii utile despre produs pentru a va putea forma o parere obiectiva.

Lada frigorifica Heinner HCF-145A+ prezinta o capacitate de 145 de litri si este prevazut cu un cos metalic unde puteti aseza pachetele mai mici. De asemenea, daca nu va este necesar la un moment dat, il puteti detasa usor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 13 kg.

Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 194 kWh.

In partea dreapta jos se afla termostatul ce va permite sa reglati temperatura din interiorul aparatului astfel incat sa puteti avea control asupra conditiilor din interiorul acesteia.

Este un aparat frigorific silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 42 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 72.6 cm latime, 56.2 cm inaltime si 82.5 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-145A+ ? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-145A+ este un produs eficient ce reuseste sa pastreaza in conditiile optime alimentele aflate in interiorul sau. Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca este suficient de spatioasa pentru nevoile lor, bine organizata, silentioasa si economica. Nu au ce sa ii reproseze din punct de vedere functional, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-145A+

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Consum

9.3/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incapatoare
  • Silentioasa
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu