Heinner HCF-N250A+ Review si Pareri despre lada frigorifica cu control mecanic

Loading

Heinner HCF-N250A+  este o lada frigorifica spatioasa si eficienta al carui rol este de a suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor. Poate fi o alternativa buna de luat in considerare, dar pentru inceput va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Lada frigorifica Heinner HCF-N250A+ este prevazuta cu o capacitate de 245 litri si dispune de un cos metalic unde puteti adauga pachetele mici si pe care il puteti detasa usor atunci cand nu aveti nevoie de el. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 245 kWh.

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 18 kg. Cu ajutorul termostatului din dotare puteti regla foarte usor temperatura din interiorul aparatului astfel incat sa aveti un bun control asupra conditiilor in care alimentele sunt pastrate.

Mai mult decat atat, se poate lauda si la capitolul autonomie, ajungand la 34 de ore. Astfel, in tot acest timp, in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate in deplina siguranta.

Un alt avantaj ar fi si modul silentios de operare, in acest sens, inregistrand 41 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 100.2 cm latime, 84.2 cm inaltime si 59.7 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-N250A+? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-N250A+ este un model spatios si eficient ce poate asigura o conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba excelent, este foarte spatioasa si extrem de silentioasa, exact ceea ce isi doreau. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Heinner HCF-N250A+

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.3/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare
  • Autonomie generoasa
  • Economica
  • Spatioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu