Lada frigorifica MIDEA MDRC345FZF01CE Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

MIDEA MDRC345FZF01CE este o lada frigorifica spatioasa si eficienta ce reuseste sa mentina foarte bine alimentele la rece pastrandu-le proaspete mai mult timp. Dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere obiectiva.

Lada frigorifica MIDEA MDRC345FZF01CE ofera o capacitate de 249 litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti depozita pachete mai mici. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg.

Face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 270 kWh.

Lada beneficiaza de un design elegant, iar in interior prezinta insertii de plastic, fiind usor de integrat in orice decor. In partea dreapta jos, se afla display-ul digital ce ofera o interfata foarte intutiva, permitandu-va reglarea temperaturii din interiorul aparatul.

Mai mult decat atat, lada Midea beneficiaza de o zolatie foarte buna, aspect care contribuie la un consum energetic mai redus si o functionare optima.

Integreaza si functia frigider, ceea ce inseamna ca puteti folosi lada si pentru a mentine alimentele si lichidele la rece, nu doar pentru a le ingheta.

In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand maxim 41 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 98.5 cm latime, 85 cm inaltime si 60 cm adancime, avand o greutate de 40.9 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA MDRC345FZF01CE? Concluzii & Pareri

MIDEA MDRC345FZF01CE este o lada frigorifica foarte buna, ce ofera o capacitate generoasa si conditii excelente de depozitare a alimentelor. Cumparatorii sunt extrem de multumiti de ea si sustin ca functioneaza excelent si, in plus, arata bine. De asemenea, este silentioasa si economica, iar panoul de control este usor de utilizat. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MIDEA MDRC345FZF01CE

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Consum

9.3/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Control digital
  • Functie frigider
  • Izolatie densa
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu