Lada frigorifica Arctic AO10W30 Review si Pareri utile

0
(0)

Loading

Arctic AO10W30 este o lada frigorifica potrivita pentru locuri  restranse ce suplimenteaza spatiul de depozitare al alimentelor. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Arctic AO10W30 este prevazuta cu o capacitate de 104 litri si beneficiaza de un cos metalic unde puteti depozita pachete mai mici. Acesta poate fi detasat usor atunci cand nu va este necesar. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 8 kg.

Modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand anual doar 213 kWh.

Lada Arctic a fost proiectata si gandita sa reziste la situatii extreme cum ar fi variatiile mari de temperatura si de tensiune electrica. Mai mult decat atat, poate fi depozitata si in spatii neincalzite unde caldura ajunge la -15 grade Celsius.

Este fabricata din materiale neinflamabile si sigure. In plus, beneficiaza de o izolatie foarte buna, ceea ce asigura o functionare mai eficienta si un consum energetic mai mic.

In partea de jos, prezinta si un termostat ce ofera posibilitatea de a regla mai usor temperatura din interiorul aparatului avand astfel control asupra conditiilor de depozitare a alimentelor.

Se bucura si de o autonomie foarte buna, ce ajunge la 30 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest interval de timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

In plus, este si foarte silentioasa, inregistrand cel mult 39 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 53.7 cm latime, 86 cm inaltime si 58.5 cm adancime, avand o greutate de 27.5 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Arctic AO10W30? Concluzii & Pareri

Lada Arctic AO10W30 este un aparat frigorific care se descurca foarte bine, raceste bine alimentele asigurand conditiile optime pentru a se mentine proaspete mult timp. Cumparatorii s-au declarat multumiti de produsul in discutie si sustin ca este destul de incapatoare, isi face treaba excelent si foarte silentioasa. o recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic AO10W30

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.7/10

Consum

9.3/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Autonomie mare
  • Izolatie densa
  • Silentioasa
  • Economica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu