Lada frigorifica LDK BD 210 Review si Recomandari

0
(0)

Loading

LDK BD 210 este o lada frigorifica incapatoare unde puteti depozita mai multe alimente pentru a fi pastrate in conditii optime. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Despre lada frigorifica LDK BD 210

Lada frigorifica LDK BD 210 pune la dispozitie o capacitate de incarcare 198 de litri. Interiorul este prevazut cu doua cosuri metalice unde puteti adauga pachetele mai mici. Atunci cand nu va sunt necesare, le puteti detasa usor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de  10 kg.

In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F. Astfel, consumul energetic anual este estimat undeva la 250 kWh.

In exterior, in partea dreapta jos, prezinta un termostat reglabil. Acesta permite reglarea temperaturii din interior foarte usor avand astfel control asupra conditiilor de depozitare.

Printre avantajele pe care le ofera acest model de lada frigorifica se numara dezghetarea aparatului fara efort si fara sa mai fie nevoie sa goliti congelatorul. De asemenea, perioada dintre dezghetari este mai mare, deschiderea usii congelatorului se realizeaza fara efort, iar utilizatorul are acces facil la pachetele depozitate in interiorul sau.

Dezghetarea se  realizeaza intr-un singur minut fara sa fie nevoie sa scoateti alimentele din interiorul sau. Totodata, lada beneficiaza de sistem antibacterian, alimentele fiind astfel protejate.

Mai mult decat atat, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 41 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 92 cm latime, 85 cm inaltime si52 cm adancime, avand o greutate de 34 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica LDK BD 210? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica LDK BD 210 este un model care se descurca eficient astfel ca alimentele sunt depozitate in deplina siguranta. Cumparatorii confirma aceste lucruri si declara ca functioneaza excelent. Este destul de spatioasa pentru nevoile sale, usor de controlat temperatura si de intretinut produsul. Intr-adevar dezghetarea se realizeaz aofarte usor, fara batai de cap. Confirma si faptul ca este extrem de silentioasa. Ca o sugestie, le-ar fi placut sa dispuna si de sistem de iluminare, insa lipsa acestuia nu afecteaza in niciun fel performantele produsului. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: LDK BD 210

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.3/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Termostat reglabil
  • Sistem antibacterian
  • Silentioasa
  • 2 cosuri metalice

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu