Lada frigorifica MIDEA MDRC280SLF34G Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

MIDEA MDRC280SLF34G este o lada frigorifica spatioasa in cadrul careia puteti depozita alimentele in siguranta. Daca este o solutie inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica MIDEA MDRC280SLF34G prezinta o capacitate de incarcare de 198 de litri si este prevazuta cu doua cosuri detasabile. Acolo puteti depozita pachetele mai mici pentru a fi mai usor de gasit. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 9 kg.

In acelasi timp, lada face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F. Astfel, aceasta inregistreaza un consum energetic de daor 250 kWh pe an.

In partea de jos, include un termostat reglabil cu ajutorul caruia puteti seta temperatura din interior. In acest fel, veti avea control asupra conditiilor din interior.

O functie foarte interesanta pe care nu o gasiti la orice model de lada frigorifica este cea de frigider. Cu alte cuvinte, veti putea folosi lada frigorifica si pe post de frigider, unde veti depozita alimentele la rece.

Mai mult decat atat, ofera o autonomie foarte mare, de 30 de ore. Acest lucru insesamna ca, in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi in siguranta in tot acest interval de timp.

MIDEA MDRC280SLF34G prezinta izolatie de foarte buna calitate, ce asigura un consum energetic scazut. De asemenea, ofera o functionare mai eficienta in cadrul procesului de racire, alimentele fiind mentinute la o temperatura constanta pentru mai mult timp.

Un alt aspect de apreciat se refera la nivelul silentios de functionare. Modelul in discutie inregistreaza cel mult 42 dB.

Mai mult decat atat, este foarte usor de mutat dintr-un loc in altul datorita rolelor speciale de transport din dotare.

Dimensiunile lazii sunt de 81.2 cmc latime, 85 cm inaltime si 56.2 cm adancime avand o greutate de 30 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA MDRC280SLF34G? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica MIDEA MDRC280SLF34G este un model foarte eficient ce poate fi folosita chiar si pe post de frigider. Cumparatorii confirma faptul ca raceste foarte bine, iar design-ul a fost peste asteptari. Include finisaje atent realizate, detalii placute ce fac diferenta. De asemenea, este foarte silentioasa si incapatoare, exact ceea ce isi doreau. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MIDEA MDRC280SLF34G

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Consum

9.3/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design elegant
  • Autonomie mare
  • Functie frigider
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu