Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G Review si Recomandari

Loading

Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G este un aparat frigorific care va poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor. Este capabil sa ofere conditiile prielnice pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp.

MIDEA MDRC152SLF34G pune la dispozitie o capacitate de 99 de litri si dispune de un cos metalic unde puteti depozita pachetele mai mici. La nevoi, il puteti detasa atunci cand nu va este necesar. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4.5 kg.

Modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F. Astfel, consumul energetic inregistrat anual este de doar 211 kWh.

In partea dreapta jos, pe exterior, prezinta un termostat ce va permite sa reglati temperatura din interiorul aparatului. Mai mult decat atat, aparatul include si functia de frigider care va permite sa depozitati alimentele la rece, dar si lichidele.

Totodata, aparatul asigura un mod de functionare foarte silentios, inregistrand maxim 38 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 54 cm latime, 84.5 cm inaltime si 50 cm adancime, alaturi de o greutate de 24 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica MIDEA MDRC152SLF34G este un model care se descurca eficient, pe care il puteti folosi atat pe post de congelator, dar si de frigoder. Cumparatorii sunt foarte incantati de alergerea facuta si sustin ca este un aparat frigorific de calitate. Raceste si ingheata foaret bine, este foarte elegant, spatios pentru nevoile lor si usor. Este excelent pentru a fi depozitat si pe o terasa, iar consumul energetic este unul scazut. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: MIDEA MDRC152SLF34G

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Consum

9.3/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functie frigider
  • Termostat reglabil
  • Economica
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu