Lada frigorifica Heinner HCF-98A+ Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Heinner HCF-98A+ este o lada frigorifica buna pe care o puteti folosi cu succes pentru suplimnetarea spatiului de depozitare a alimentelor. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+pune la dispozitie o capcaitate de 98 de litri si este prevazuta cu un cos metalic pe care il puteti detasa cu usurinta. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 6 kg.

Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, anual inregistreaza aproximativ 173 kWh.

Puteti regla foarte usor temperatura din interiorul aparatului folosind termostatul reglabil. Acesta se afla localizat in exterior, in partea de jos.

Totodata, ofera si un mod de operare silentios inregistrand cel mult 45 dB.

DImensiunile lazii frigorfiice Heinner sunt de 56.3 cm latime, 83.6 cm inaltime si 52.6 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-98A+? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+ este un model compact, usor de integrat si in spatii mai restranse, dar care poate suplimenta cu succes spatiu de depozitare al alimentelor. Cumparatorii sunt multumiti de felul in acest acest produs isi face treaba. Sustin ca este destul de spatioasa pentru nevoilor lor si foarte economica. Ingheata rapid mancarae si este foarte usor, astfel ca o pot muta usor dintr-un loc in altul. In opinia lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner HCF-98A+

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Consum

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Economica
  • Se integreaza usor si in spatii mici
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu