Lada frigorifica Heinner HCF-H145F+ Review si Sfaturi utile

0
(0)

Loading

Heinner HCF-H145F+ este o lada frigorifica interesanta ce ofera mai mult spatiu pentru a depozita in siguranta alimentele. Daca este cea mai buna optiune si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Heinner HCF-H145F+ prezinta o capacitate totala de 142 de litri si dispune de un cos metalic unde puteti depozita pachete mici. Acesta poate fi detasat cu usurinta atunci cand nu va este necesar. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 13 kg.

Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F. Astfel, obtine un consum energetic anual de doar 228 kWh.

Cu ajutorul termostatului reglabil, puteti seta temperatura din interior. In acest fel, va veti asigura ca alimentele vor fi pastrate in cele mai bune conditii.

Un alt avantaj al acesteia se refera la autonomia mare. De pilda, aceasta poate ajunge la 32 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in siguranta.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 62.5 cm latime, 85.4 cm inaltime si 55.7 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-H145F+? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-H145F+ este un model care se descurca eficient mentinand foarte bine alimentele la rece. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acesteia si sustin ca isi face treaba excelent. De asemenea, sustin ca este spatioasa si silentioasa, dar nu ocupa mult spatiu, ceea ce o face excelenta si intr-un apartament. Pana acum nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner HCF-H145F+

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Consum

9.5/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Termostat reglabil
  • Economica
  • Silentioasa
  • Autonomie mare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu